Vacature UMCU

UMCU

Klinisch Perfusionist

Benut je kennis als klinisch perfusionist voor patiënten én lever een bijdrage aan de ontwikkeling het vakgebied. Bij Heartbeat krijg je de kans om vanuit het Academisch Ziekenhuis Utrecht in de volle breedte van betekenis te zijn. 

Heartbeat: voor en van klinisch perfusionisten
Bij Heartbeat werk je als klinisch perfusionist in medische centra voor cardio-chirurgische ingrepen en specialistische oncologische behandelingen. Waarschijnlijk ken je onze naam en weet je wie we zijn en wat we doen; alle vormen van extracorporale circulatie-, oncologische en bloedmanagement-technieken proberen we in huis te hebben. Innovatie en focus op de ontwikkeling van ons (en jouw) vakgebied zijn kenmerkend voor Heartbeat. Naast uiteraard de grote dosis praktische werkzaamheden.

Je vindt onze Heartbeat-collega’s in verschillende medische centra, waaronder het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Binnen het Academisch Ziekenhuis Utrecht is Heartbeat, naast een programma van ongeveer 800

openhartoperaties bij volwassenen, verantwoordelijk voor een uitgebreid hart-longtransplantatie programma

(o.a. EVLP en DCD harten) en een snel groeiend cardiac-assistdevice programma. Bovendien worden per jaar ca. 350 dagen ECLS/ECMO-ondersteuning voor zowel de Cardiothoracale Chirurgie als voor de Intensive Care verzorgd. Binnen het WKZ verrichten we jaarlijks ca. 150 pediatrische perfusies. Het Mechanical Circulatory  Support team ondersteunt jaarlijks bijna 200 ingrepen. 

We doen daarnaast klinisch en in-vitro-onderzoek in ons ISO-gecertificeerde laboratorium en het Gemeenschappelijk Dierenlaboratorium, geven (interdisciplinaire) trainingen en faciliteren de HIPEC-ingrepen in het Academisch Ziekenhuis Utrecht.  

Heartbeat biedt jou:
In de eerste plaats een belangrijke rol in onze platte organisatie, waar iedere stem even zwaar weegt. Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag en je mag rekenen op:

  • Een contract voor bepaalde tijd, namelijk 2 jaar.
  • Een brutosalaris tussen de € 4.798,00 en € 5.620,00 per maand (bij fulltime dienstverband), afhankelijk van je ervaring.
  • Bereikbaarheidsdiensten: 1 maal per week en weekenden naar rato.
  • 24 vakantiedagen.
  • Een opleidingsbudget, zodat je kunt blijven bijleren.

Welkom,

We maken graag kennis met je als je vooruitstrevend en ambitieus bent. Een stapje meer zetten en een rol van betekenis willen spelen, geven je nét dat beetje extra om je te onderscheiden in deze functie. Vanzelfsprekend ben je bereid om onregelmatig te werken en bereikbaarheidsdiensten te verrichten en de werkzaamheden worden in principe verricht op de locatie AZU van het UMC te Utrecht. Jij hebt:

Jij hebt:

  • een CZO-registratie en NeSECC-erkenning als klinisch perfusionist.
  • sterke communicatieve vaardigheden. 
  • groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Flexibiliteit.

Klinisch perfusionisten in opleiding die binnenkort afstuderen worden van harte uitgenodigd te reageren.

Grijp je kans en solliciteer.

Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: micheldejong@heartbeat5.nl of jfheida@heartbeat5.nl

Meer informatie over ons of de functie? 

Neem dan contact op met Michel de Jong, klinisch perfusionist, via 06 -22562252 of met Jan Folkert Heida , klinisch perfusionist, via 06 -54678600 . Een e-mail sturen kan ook, via micheldejong@heartbeat5.nl of jfheida@heartbeat5.nl.